Daar doen we het voor…

Maurits

augustus 2020

Erwin is een ware professional die zonder oordelen tot de kern kan komen van diepere issues. Hij houdt een spiegel voor en is verschillende technieken machtig om je te coachen op jouw specifieke onderzoeksvragen. Wil hem dan ook van harte aanbevelen!

Alexander

Lab – juni 2019

Het “Empowerlab” betekende voor mij een door Erwin, Fieke & Hannelore gefaciliteerd onderzoek. Hierin werd met een verwonderde kijk, waardevolle nieuwe inzichten gegeven op reeds aanwezige beelden en gedachtes. Het leverde mij, naast de gewenste (persoonlijke) ontwikkeling, ook een van de belangrijkste inzichten in mijn leven op. Dank daarvoor !!

Corine

Lab – april 2019

Een zeer interessant en leerzaam Empowerlab mogen volgen. Onbewust of bewust veel handvaten gekregen om je op een positieve manier sterker in de maatschappij te kunnen neerzetten. Voor mij heeft het heel veel positiviteit opgeleverd.

Karen

Lab – februari 2019

Wat een fantastisch cadeau was dit empowerlab! Heeft me hele mooie inzichten gegeven. Multidisciplinaire begeleiding was uitstekend. Vanuit 3 invalshoeken kregen we als deelnemers feedback. Groepsgrootte was fijn en klein wat zorgt voor veel aandacht voor jezelf en waardevolle leermomenten van andere deelnemers. De werkvormen en aanpak hebben echt de kern geraakt. Locatie van het lab was erg ontspannen en zorgde voor een fijne sfeer. Het empowerlab heeft voor mij een enorm impact gehad zowel voor in mijn dagelijks leven als op professioneel gebied.

Levy

Lab – februari 2019

3 Inspirerende dagen. Een stukje leren over jezelf, beter begrijpen wat er om je heen gebeurt, maar ook de mensen om je heen beter begrijpen. Hoe je het ook went of keert, je ziet altijd dingen over het hoofd in je eigen leven of het leven van een ander. Het Empowerlab heeft nieuwe inzichten over mezelf, mijn verleden en mijn heden boven water gebracht! Ik kijk met grote voldoening terug op de 3 dagen van het Empowerlab en zou het IEDEREEN aanraden. Hannelore, Fieke en Erwin, bedankt!

Guus

Lab – maart 2019

Empowerlab, wat een goede naam voor deze drie dagen waarin we in een prachtige setting (Millinger Theetuin) en met een fijne groep de diepte ingingen. Onderzoeken waarom je onbewust handelt, oordeelt en bepaald gedrag vertoont. Erwin, Fieke en Hannelore scheppen de voorwaarden om je kwetsbaar op te stellen en helpen je in te zien dat je je patroon kunt doorbreken. Vanuit die doorbraak ontstaan inzichten en ruimte voor groei. Als ik nu herken dat ik een bepaald gedrag vertoon ben ik in staat om erboven te gaan hangen en bewust een keuze te maken. Empowerlab is een aanrader voor iedereen!

Marion

Lab – september 2018

Achteruitkijken is niet altijd het beste wat je kunt doen. Maar vorige week keek ik met een aantal collega’s tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst wel even terug naar het goede wat 2018 ons had gebracht en wat we meenemen in 2019. Ik kon daar oprecht benoemen dat het deelnemen aan EMPOWERLAB mij in 2018 heel veel heeft gebracht en dat ik dat graag mee wil nemen in 2019. Tijdens deze driedaagse heeft Erwin Gorts mij geleerd hoe ik meer met mezelf in verbinding kan komen. Mijn doel om los te komen van waardeoordelen en te denken vanuit het nu, was en is soms hardnekkig. Maar Erwin heeft hier samen met Hannelore en Fieke wel een doorbraak gecreëerd. Ik ben en blijf enthousiast als ik terugdenk aan de bijzondere dagen in een inspirerende en veilige omgeving. Het geeft me dagelijks houvast. Heel veel dank aan EMPOWERLAB. Voor ieder die op een ander manier aan zijn doelen wil werken is zou ik Erwin willen aanbevelen. Hij heeft de gave om het beste uit iedereen te halen.

Roos

Coachingsessie 2018

Wow, wat n inspirerende dag vandaag @DENF met Erwin Gorts van het EmpowerLab. Vorig jaar deelgenomen aan een driedaags lab van hem. Waarbij hij het talent heeft je te leren vrij te zijn van oordelen en belemmerende gedachten, waardoor je de kracht in jezelf (weer terug) vindt. Voel me rijk en wederom geïnspireerd #aanrader #topcoach #coachdecoach

Yvonne

Lab – november 2018

Onlangs heb ik deelgenomen aan een 3-daagse Empowerlab. Een mooie, inspirerende, leuke maar ook emotionele training die meer dan de moeite waard is. Wat een bijzondere ervaring! Op een heerlijke plek in de natuur wordt door Erwin, Hannelore en Fieke een veilige omgeving gecreëerd waardoor mooie, diepgaande gesprekken plaatsvinden. Stel je eigen doel en Erwin geeft je inzichten en tools om dit doel zelf te bereiken!

Roy

Lab – november 2018

Een mooie cursus die mij veel inzichten hebben gegeven. Op een mooie, leuke goed georganiseerde accommodatie en omgeving. Prettige begeleiding en rekening houdend met de individu en ook met de groep.

Gieb

Lab – november 2018

Een aanrader voor iedereen… professionele, confronterende, comfortabele reality check! Bevestiging van bestaande conventies, maar zeker ook nieuwe inzichten en ‘paradigm shifts’ Fijne, multidisciplinaire begeleiding in een inspirerende omgeving… veel ruimte en aandacht voor het individu.

Koen

Lab – september 2018

Het was een unieke ervaring. Bij voorbaat is niet duidelijk wat je kan verwachten, maar door de vooraf gedane intakegesprekken heb ik wel het vertrouwen gekregen dat dit bij mij zou passen. De organisatoren zorgen voor een unieke ervaring voor jezelf, je omgeving en natuurlijk ook met de deelnemers. Persoonlijk had ik een verwachting nav een goede kennis die eerder had deelgenomen. Voor mij werd die verwachting niet direct ingevuld waardoor ik wel wat huiverig werd. Nadat de organisatie dit door had werd hier positief op ingespeeld waardoor ik zeker het moment heb ervaren wat me heeft geraakt en aan het denken heeft gezet. Niet alleen tijdens, maar uiteraard ook nu. Het is iets wat je meeneemt voor altijd! En dat vind ik heel goed en fijn en daarom ook dankbaar voor!

Dave

Lab – september 2018

Een inspirerende en vernieuwende manier van trainen door eerst je eigen werkelijkheid te onderzoeken. Vanuit daar verder kijken. Dit alles in een zeer prettige en rustige omgeving in Millingen aan de Rijn met 3 coaches. Overall als zeer prettig ervaren om op een andere manier naar jezelf te kijken. TOP!

Robin

Lab – juni 2018

Het mooie aan deze 3 dagen is dat iedereen onbewust een mooie bijdrage aan de groep levert door ervaringen/emoties te delen. De open agenda geeft veel ruimte om dieper op bepaalde elementen in te gaan. Daarnaast is Erwin geen voorzitter/trainer/ maar een begeleider van deze dagen en belangrijk hierbij een onderdeel van de groep; stelt zich ook kwetsbaar op wat als positief wordt ervaren. Locatie een 10+; dit maakt zonder dat je er bewust van bent al veel los… Opvolging is een aandachtspuntje. Je maakt in deze 3 dagen een flinke switch qua gevoel en manier van denken maar beland al weer snel in oude. Al met al een aanrader voor ieder mens! Dank Erwin!!

Job

Lab – juni 2018

Deze training heeft mij enorm heeft geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het op een andere manier kijken naar mijn belemmerende overtuigingen opent een potentieel in mij wat anders waarschijnlijk nooit aangeboord zou zijn.

Suzanne

Lab – mei 2018

Ik moet toegeven dat het onwennig was om me in een driedaags Empowerment Lab te storten zonder dagprogramma of echt te weten wat ik ging doen. Maar mijn wens om meer eigenaarschap te verkrijgen en de kennismaking met Erwin maakten dat ik er alle vertrouwen in had en vooral ook zin om eraan te beginnen. Wat een ervaring! Erwin creëert samen met Fieke en Hannelore een veilige, warme setting. Met respect voor emoties en grenzen van de deelnemers mag alles er zijn maar wordt er ook to the point doorgepakt. Ik kan direct uit de voeten in de praktijk ( dus toch concreet) zowel zakelijk als privé. En wees gerust: het stopt niet na drie dagen, dan begint het pas. Heb je behoefte om op een inspirerende wijze eruit te halen wat er in zit? Neem contact op met Erwin en ik hoop dat het jou net zoveel brengt als mij.

Roos

Lab – mei 2018

Erwin heb ik leren kennen als iemand die oprecht geïnteresseerd is in wie iemand is of zou willen zijn. Van nature wil hij je inspireren om jezelf verder te ontwikkelen en blokkades/ oordelen aan te gaan. Hij leeft en handelt vanuit zijn eigen ‘why’ en durft zijn eigen kwetsbaarheid en onzekerheid te tonen.
Ik ben enorm geïnspireerd door de werkwijze van Erwin, waarin hij voor iedereen aandacht heeft en ‘in’ het moment een werkvorm, model of methodiek uit de hoge hoed tovert om het een en ander te verduidelijken dan wel aan te pakken.
Na deelname aan het lab merk ik aan mezelf dat ik zelfverzekerder ben en dat er een blokkade weg is, waardoor niets me nog in de weg staat om vanuit mijn eigen ‘why’ te gaan leven en dus vrij te zijn met wie ik ben, los van omstandigheden en context in zowel mijn privéleven als in mijn eigen bedrijf.
Bedankt Erwin, voor wie je bent!

Robert

Lab – februari 2018

Deze week 2 dagen kennis mogen maken met het Empowerlab van Erwin Gorts. Het Empowerlab heeft mij erg geholpen in een nieuw paradigma te kunnen denken waarin je op de situatie van NU een actie onderneemt en een keuze maakt op basis van een gesteld doel waaraan je je onvoorwaardelijk commiteert. Het gaat er daarbij niet om dat je de beste keuze (of überhaupt een ‘goede’ keuze) maakt want dat weet je niet totdat je ervaart. En… je kunt altijd weer een nieuwe keuze maken. We (en ik ook) zitten teveel in het huidige (inmiddels oude) paradigma van oordelen (goed of fout, sterk of zwak, kans of bedreiging, probleem en oplossing) maar dat leidt tot niets en vergt alleen maar tijd en teveel energie van je brein. Stel je doel, maak een keuze en ga ervoor en… voel vooral, letterlijk in je lichaam wat het met je doet en of het resoneert met je doel. Hannelore en Fieke Veldhuis en Hannelore Verheijen hebben de groep dit letterlijk laten voelen en ervaren. Ik kan iedereen die bereid is om op je eigen handelen te reflecteren en een doorbraak te maken het Empowerlab van harte aanbevelen! Neem eens vrijblijvend contact op met Erwin Gorts, transformatiecoach op +31 (0)6 2185 2184 en zoek hem op op LinkedIN. Erwin, Fieke en Hannelore: dank voor deze bijzondere ervaring en doorbraak!

Judith

Lab – februari 2018

Dankbaar om het EmpowerLab te mogen beleven en ervaren. Om weer terug te komen bij mijn gevoel en meer in verbinding te staan met mezelf. Om meer te denken en voelen vanuit het NU en niet vanuit oude ‘waarheden’ of oordelen. Om eigenaar te zijn. Dankjewel lieve ‘lab-genoten’ voor alles wat jullie gedeeld hebben. Een bijzondere les. Speciale dank aan Erwin Gorts Fieke Veldhuis en Hannelore Verheijen. Voor wie ook weer eigenaar wil zijn van zijn/haar leven, neem eens contact op met Erwin Gorts. Ons eerste gesprek bracht al mooie inzichten.

Fleur

Omstandigheden kan je niet veranderen, wel de manier waarop je ermee omgaat. Hier was ik me wel bewust van voordat ik aan het lab deelnam. Ik wist ook dat ik automatische patronen in gedrag en gedachtegangen niet in mijn eentje ging doorbreken. Toen Erwin op mijn pad kwam met Empowerlab twijfelde ik daarom ook geen moment om deel te nemen. Zonder enige verwachting van wat het mij zou opleveren, ben ik er met twee benen ingestapt. Het is nog waardevoller dan ik had gehoopt en ik had geen betere, lievere persoon kunnen wensen als Erwin om dit bij te ondergaan. Het lab is slechts het begin, daarna gaat het pas echt beginnen. Enjoy the ride!

Caroline

Onlangs heb ik deelgenomen aan een Empower Lab bij Erwin. Ondanks het feit dat ik al veel tijd gestoken had in bewustwording en zelfreflectie, hebben de dagen van het Lab me onwijs veel inzichten gebracht.
Erwin heeft de gave om een veilige omgeving te creëren, is in staat oordeelloos te luisteren en de juiste prikkels op te roepen die je nodig heb (ook al denk je van niet).

Bram

Erwin heeft mij geïnspireerd, waardoor ik mijzelf nog beter heb leren kennen. Hierdoor kan ik de momenten grijpen om echt te kunnen genieten van de mensen en de wereld om mij heen.

Yves

Met Erwin heb ik ruim 6 jaar samengewerkt. Ik ervaar Erwin als een oprecht persoon, een vertrouwenspartner waarbij het veilig is om dingen te delen of hulp te vragen. Erwin heeft oog voor de menselijke kant, oordeelt niet en laat mensen in hun waarde. Erwin is in staat om positieve maar ook competitieve teamspirit te creëren. Ik kan Erwin aanbevelen voor organisaties in de brede zin des woords waarin de mens centraal staat.

Sabine

Door zijn eigen openheid inspireerde Erwin mij om me ook open te stellen, meer vanuit mijn hart te leven en me vrijer te voelen, dichter bij mezelf.

Noud

Erwin maakt op persoonlijke wijze toegankelijk waar jouw drijfveren op geworteld zijn, wie je echt bent en wat je echt wilt.

Harro

Ik ben blij dat ik 2 dagen heb meegelopen in Erwins EmpowerLab. In een veilige omgeving is het heerlijk om met een aantal mensen te vertragen, en stil te staan bij wat er nu gebeurt met jezelf en met je omgeving. En de invloed die je daar weer op hebt. De gesprekken zijn diepgaand en mooi. Ze raken je in je onderbuik, waardoor het oppervlakkige er meteen vanaf is. Je mag volledig jezelf zijn en dat kan ook zonder enige gêne. Erwin levert de juiste tools, vervolgens maak je het zelf waar. De vreugde die dat uiteindelijk oplevert, heeft heel veel waarde.

Joep

Getransformeerd van meewerkend voorman en onrustige doener naar gevoelige en rustige inspirator, coach en faclitator. Zo heb ik Erwin de afgelopen 4,5 jaar zichzelf zien ontwikkelen.
Luisteren zonder direct oordeel, verkennende vragen stellen, context begrijpen en eigen kwetsbaarheid en twijfels tonen.
Hecht aan eigenaarschap en hekelt repeterend slachtoffergedrag maar altijd met oprechte intenties en zorg voor zijn gesprekspartner/ coachee/ hulpvrager.
Ben je bereid het experiment met jezelf aan te gaan ? Dan ben je bij Erwin en zijn Empowerlab aan het juiste adres. Veiligheidsbril ? niet nodig….Erwin creëert een veilige omgeving….
Je eigen bril? zet hem af en toe eens af en verwonder je over hetgeen je dan ziet! Empowering to you!

Janou

Tijdens mijn periode werkzaam bij ING hebben de EmpowerLabs, maar met name jij als persoon, veel bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Je hebt me vertrouwen en veiligheid gegeven om te groeien.
Telkens als ik ergens tegenaan liep kon ik even met je schakelen en wist je precies de juiste snaar te raken. 
Ik was dan geholpen en kon weer verder. Het leukste vond ik dan dat je altijd zei, je hebt mij ook weer geïnspireerd.
Maar uiteindelijk heb jij mij geïnspireerd en wil ik iedereen de kans gunnen om kennis met je te maken en op reis te gaan in ieder zijn persoonlijke ontwikkeling.

Empowerlab werkt voor

Wil je meer weten?