Wij zijn Fieke Veldhuis, Erwin Gorts en Hannelore Verheijen

Spelen om te winnen
of spelen om niet te verliezen
– Erwin Gorts

Spelen om te winnen

4 september 1982.
Die dag stond er iets te gebeuren waar ik al heel lang naar uit keek. Ik was zes jaar oud en nog steeds kan ik voelen wat ik die dag voelde. Het was een gevoel van spanning en opwinding. Een intense kriebel in mijn buik. Popelen om voor het eerst iets te gaan doen waar ik heel veel zin in had en waar ik vooraf van wist dat het helemaal mijn ding was. Het was de dag dat ik mijn eerste officiële voetbalwedstrijd speelde. Voor het eerst op een écht veld, tegen een échte tegenstander en in een écht tenue. Het was fantastisch. Ik bruiste van de energie, maakte acties, scoorde en genoot. Ik speelde om te winnen.

 

Hannelore Verheijen

Fieke over Hannelore
Hannelore heeft een loepzuivere blik en is als geen ander in staat om de kern naar boven te halen. Zonder omwegen, vol compassie en ontspanning. Ze kan muisstil zijn en schaterlachend aanwezig, is heel concreet en spiritueel. Hannelore stroomt over van liefde en haar oordeelloosheid maakt het voor iedereen gemakkelijk om jezelf te kunnen zijn. Ze voelt haarfijn de vibe van ruimtes en omgeving, onze topper in het vinden en creëren van de juiste locaties.

Erwin over Hannelore
Hannelore brengt een rust en warmte waarin mensen zich snel thuis voelen. Ze kan stil zijn maar haar aandacht is altijd bij jou. Oprecht en onbaatzuchtig. Ze ziet wat niemand ziet en weet steeds het juiste moment te kiezen om te delen. Bewonderenswaardig is haar vermogen om energie te laten stromen en je contact te laten maken met je ware kracht. Met haar aanstekelijke lach is elk lab een feest. Haar creatieve geest zorgt steeds voor verassing. Deze moeder van twee kleine mannen heeft talent voor schrijven en leeft haar passie met haar praktijk aan huis.

Fieke Veldhuis

Hannelore over Fieke
Fieke, een ontzettend lieve dame met een enorm groot hart. Een hart waarin jij precies goed bent zoals je bent. Alleen al haar vrolijke aanwezigheid geeft een fijn en warm gevoel. Waarbij je thuiskomt.Fieke is van origine, Psychomatische fysiotherapeut en Luisterkindwerker.Hierdoor heeft ze het vermogen om je zowel fysiek als emotioneel te laten ervaren waar alle verbanden liggen. Moeiteloos verbind ze die koorden in jou, om je nog beter te laten voelen wat er allemaal op elkaar reageert. Om vervolgens met jou op zoek te gaan naar een manier die past bij jou om het liefdevol los te kunnen laten, of te ervaren dat het er gewoon mag zijn. Fieke is naast moeder van Ninthe en Jidde, en vrouw van Machiel. Heel erg sportief, graag buiten en kan je naast al haar werkzaamheden ook heel erg veel vertellen over voeding, bewustwording en nog zoveel meer….Een Lab met Fieke is gewoon een feest!

Erwin over Fieke
Fieke is een energieke verschijning en weet dat heel natuurlijk over te laten slaan op de groep.Ze houdt van onderzoeken en nieuwe dingen ontdekken. Ze is ervaringsdeskundige op veel gebieden. Ze weet heel goed op de ander af te stemmen en mensen het gevoel te geven van gezien worden. Met haar onbevangen nieuwsgierigheid weet zij steeds de deurtjes te openen naar zelfinzicht. Ze is een meester in het laten ervaren van de verbinding tussen lichaam en geest. Weet licht te maken wat zwaar is en zorgt voor beweging in de juiste richting. Deze avontuurlijke en sportieve moeder van twee kinderen is graag in de natuur. Met haar veelzijdig zorgt zij steeds voor een perfecte balans in de labs.

Erwin Gorts

Hannelore over Erwin
Erwin, van buiten De Man. Maar als je wat dieper in zijn ogen kijkt, zie je zoveel meer. De bereidheid om samen met jou, jouw eigen ‘ik’ te ontmaskeren. Samen op zoek te gaan naar de bril die jou heeft gevormd, gemaakt, daar ligt zijn hart. De passie straalt er iedere keer vanaf, Erwin houdt totaal niet van half werk. Iedere keer ontdekt hij weer nieuwe mogelijkheden om jou naar huis te laten gaan met een ultiem gevoel van vrijheid.Vrijheid die er altijd is, maar die je soms in de snelheid van de dag niet altijd ervaart. Erwin is naast Erwin, ook vader van drie dochters Saar, Lente en Roos, en partner van Dorien.# Sportief #Creatief #Waar een wil is, is Erwin Een Lab met Erwin, is iedere keer weer verrassend en vol energie!

Fieke over Erwin
Erwin is doortastend op het juiste moment en zijn invoelend vermogen maakt dat hij af kan wachten wanneer de situatie hierom vraagt. Hij staat naast je als het moeilijk is en tegenover je als dat nodig is. Deze sportieve meidenpapa is super competitief en heeft een enorme dosis zelfspot. Erwin gaat de confrontatie met zichzelf niet uit de weg. Hierdoor beweegt het Lab iedere keer naar een hoger niveau, door nieuwe mogelijkheden en kansen als uitdagingen te zien.

Wil je meer weten?